AKOMODIMI


Superior

Dhoma Superior

Dhomat Superior të mobiluara me komoditet dhe shije ofrojnë të gjitha lehtësitë që ju garantojnë një qëndrim të këndshëm dhe relaks.

Deluxe

Dhoma Deluxe

Dhomat Deluxe ruajnë origjinalitetin e tavaneve të larta me një estetikë elegante, klasike të dizajnit bashkëkohor për të maksimizuar hapësirën dhe rehatinë.

Junior Suite

Dhoma Junior Suite

Bashkë me standartet e latra të Sandy Beach Resort , ju do të shijoni freskinë dhe qetesinë qe ofrojne dhomat e Junior Suite.

Suite Sea View

Dhoma Suite Sea View

Flini një gjumë të mirë gjatë natës në shtratin me përmasa “King Size Bed”. Uluni jashtë në ballkonin ose tarracën tuaj dhe shijoni ajrin e pastër të detit.

Connection

Dhoma Connection

Dhoma Connection (Familjare), e cila përbëhet nga dy dhoma standarde të lidhura me një derë komunikuese, është ideale për grupe familjare dhe miqsh e cila do t’ju lërë të shijoni pushimet me një rehati të pakrahasueshme.


Pastrimi i Dhomes

Në hotelin tonë pastërtia nuk është vetëm prioritet; është një mënyrë jetese. Ne jemi shumë të kujdesshëm për ruajtjen e standardeve më të larta të pastërtisë dhe higjienës në të gjithë ndërmarrjen tonë. Angazhimi ynë për t’ju ofruar një mjedis të sigurt dhe të rehatshëm është i palëkundur.

Këtu janë disa nga mënyrat se si sigurojmë pastërtinë e dhomave tona të hotelit:

  • Inspektime të rregullta: Ekipi ynë i pastrimit inspekton në mënyrë rutinore çdo dhomë, duke i adresuar problemet menjëherë.
  • Pastrim i plotë: Stafi ynë i trajnuar mirë pastron çdo cep me kujdes dhe produkte cilësore.
  • Protokollet e dezinfektimit: Zonat që aksesohen më shumë, dezinfektohen me produkte të shkallës spitalore.
  • Çarçafë dhe peshqirë të pastër: Ne ofrojmë çarçafë dhe peshqirë të pastër për çdo mysafir.
  • Cilësia e ajrit: Dhomat tona të ajrosura mirë sigurojnë ajër të pastër dhe të pastër.
  • Komentet e vizitorëve: Ne e vlerësojmë kontributin tuaj për të përmirësuar vazhdimisht shërbimet tona. Faleminderit që na zgjodhët.