Mundesi Transporti

Ne jemi të lumtur të ofrojmë transportin midis Aeroportit tonë Ndërkombëtar të Tiranës dhe Sandy Beach Resort.

Avantazhet e rezervimit të transportit tuaj me kolegët tanë:

Siguria

  • Makina juaj do të jetë këtu në kohë
  • Nuk do keni probleme me pagesen
  • Ju mund të paguani në check-out në Hotel
  • Sherbim i Personalizuar
  • Shoferi do t’ju presë me një shenjë

Cmimet

  • Transporti nga Aeroporti ne Hotel: 50 Euro / Makine (max 4 persona)
  • Transporti nga Aeropori në Hotel dhe nga Hoteli në Aeroport: 100 Euro / Makine (max 4 Persona)
    • Në momentin e rezervimit, ju lutemi deklaroni se do të rezervoni Transportin  njëdrejtimësh apo bashkë me kthim.

Nga Aeroporti në Hotel.

Nga Tirana në Hotel.

Nga Durresi në Hotel.

Nga Porti i Durresit në Hotel.