Kids Club

Sandy Beach Resort ka një veçori të shkëlqyer për t’u siguruar fëmijëve argëtim për t’i bërë pushimet tuaja familjare këtu një përvojë dhe kujtim të jashtëzakonshëm për t’u marrë në shtëpi. Animatorët tanë profesionistë ofrojnë aktivitete frymëzuese dhe joshëse për fëmijët e të gjitha moshave nga 4 muaj deri në 12 vjeç. Klubi i Fëmijëve siguron që fëmijët tuaj të ndjekin një mjedis të sigurt dhe tërheqës për kujdesin e fëmijëve, ndërkohë që punojnë sipas standardeve më të larta me një ekip për të cilin jemi krenarë.

I vendosur pranë pishinës kryesore, klubi i fëmijëve është krijuar për të ofruar një gamë të gjerë zonash lojërash brenda dhe jashtë, ndërsa prindërit pushojnë dhe shohin fëmijët e tyre duke u argëtuar.

Lodra për lojëra të brendshme dhe të jashtme
Aktivitete argëtuese me animacion
Aktivitete të veçanta programore për foshnjat dhe foshnjat
Staf i trajnuar profesionalisht për animacion
Programi i kreativitetit
Lojëra në plazh, pikniqe, festa
Hapur: Nga qershori deri në shtator.
Ditët e punës: Ditore
Orari i punës: 10:00-13:00 & 13:00 – 15:00* & 15:00-18:00

Fëmijët mund të luajnë, të krijojnë, të mësojnë dhe të bëjnë miq, të marrin pjesë në shfaqje ose ekskursione të shkurtra. Klubi ndër të tjera ofron:

Kids Corner

Sheshi ynë i lojërave për fëmijë në natyrë ka një dysheme të butë të vjeshtës për të zbutur goditjen nëse i vogli juaj merr një rrokullisje. Me një rrëshqitje dhe shumë tuba për të hyrë dhe dalë, sheshi ynë i lojërave me siguri do t’i lodhë ato. Fëmijët duhet të mbikëqyren gjatë gjithë kohës në shesh lojërash.

Kids Pool

I ndodhur në pishinën kryesore hoteli ynë ofron një pishinë për fëmijë për fëmijët tuaj për të garantuar sigurinë dhe argëtimin e tyre. Pishina e fëmijëve është vetëm 55 cm e thellë dhe 67 m2, kështu që fëmijët mund të luajnë përreth, të argëtohen me fëmijët e tjerë dhe të kënaqen pranë prindërve të tyre.

Gallery